Skocz do zawartości

Zarzuty od nakazu zapłaty. Jak napisać? Ma ktoś jakiś dobry wzór?

Gość Czesiek999

Polecane posty

Gość Czesiek999

Witam wszystkich na forum. Dostałem w czwartek nakaz zaplaty w postępowaniu nakazowym z sądu. Sprawa z weksla i dlatego taka rzecz. Chciałbym się odwołać, ale boję się, że popełnię jakąś głupotę. Że np czegoś nie napisze co powinienem i będzie po ptakach. Macie kogoś godnego polecenia żeby napisał mi zarzuty od nakazu zapłaty? Jakiegoś dobrego i niedrogiego prawnika.

Dnia 12.09.2020 o 20:28, Gość Czesiek999 napisał:

Witam wszystkich na forum. Dostałem w czwartek nakaz zaplaty w postępowaniu nakazowym z sądu. Sprawa z weksla i dlatego taka rzecz. Chciałbym się odwołać, ale boję się, że popełnię jakąś głupotę. Że np czegoś nie napisze co powinienem i będzie po ptakach. Macie kogoś godnego polecenia żeby napisał mi zarzuty od nakazu zapłaty? Jakiegoś dobrego i niedrogiego prawnika.

W sprawach wekslowych zasadniczo polecamy, aby korzystać z pomocy prawnika, który dodatkowo specjalizuje się w tego typu sprawach o charakterze wekslowym. Procesy takie nie są łatwe, a firmy korzystające z weksli zabezpieczających roszczenia zazwyczaj nie dają za wygraną i walczą do samego końca.

W naszej Kancelarii EUROLEGE od wielu lat prowadzimy procesy wekslowe. Jak pokazuje nasze doświadczenie większość z tych procesów - które przyjmujemy do prowadzenia - wygrywamy, uzyskując satysfakcjonujące wyniki dla naszych klientów. Jeśli potrzebuje Pan pomocy w swojej sprawie to oczywiście zapraszamy do kontaktu. Zaledwie niewielką część z naszych sukcesów sądowych znajdzie Pan w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...