Gość Marecki111 Napisano Wrzesień 14, 2020 Share Napisano Wrzesień 14, 2020 Mam mlze dziwne pytanie.Ae czy istnieje coś takiego jak pogotowie dla dłużników gdzie można zadzwonić też nocą? Pytam się bo mam trochę długów i pracuję cały dzień. Teraz mam urlop, ale kończę robotę zazwyczaj po 21 i wtedy nic nie działa a działać trzeba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 15, 2020 Share Napisano Wrzesień 15, 2020 15 godzin temu, Gość Marecki111 napisał: Mam mlze dziwne pytanie.Ae czy istnieje coś takiego jak pogotowie dla dłużników gdzie można zadzwonić też nocą? Pytam się bo mam trochę długów i pracuję cały dzień. Teraz mam urlop, ale kończę robotę zazwyczaj po 21 i wtedy nic nie działa a działać trzeba... Z tego co wiemy, żaden podmiot działający w branży antywindykacyjnej nie działa 24h/dobę. Jednak w naszej Kancelarii EUROLEGE pomagamy osobom zadłużonym w całej Polsce i robimy to w całości zdalnie, czyli telefon, mail, messenger. Nasze biuro obsługi klienta czynne jest co prawda od poniedziałku do piątek od godziny 8:00 do 16:00, jednak zawsze może Pan napisać do nas na maila: kontakt@eurolege.pl albo messenger i chętnie odpowiemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się