Skocz do zawartości

Mecenas od spraw zadłużenia w spółdzielni. Kogo wybrać?

Gość Renata

Polecane posty

Dziej dobry. Zadłużenie w spółdzielni mieszkaniowej nie daje mi spokoju. Nie wiem jak sobie z nim poradzić. Nie mam na chleb a tym bardziej na opłaty. Mam już groźbę procesu sądowego. Te opłaty są tak wysokie, że już myślałam o wzięciu chwilówki, aby mieć spokój. Myślę jednak żeby najpierw skorzystać z pomocy prawnika od długów za czynsze. Polecacie kogoś? Najlepiej żeby z województwa łódzkiego.

3 godziny temu, Gość Renata napisał:

Dziej dobry. Zadłużenie w spółdzielni mieszkaniowej nie daje mi spokoju. Nie wiem jak sobie z nim poradzić. Nie mam na chleb a tym bardziej na opłaty. Mam już groźbę procesu sądowego. Te opłaty są tak wysokie, że już myślałam o wzięciu chwilówki, aby mieć spokój. Myślę jednak żeby najpierw skorzystać z pomocy prawnika od długów za czynsze. Polecacie kogoś? Najlepiej żeby z województwa łódzkiego.

Pani Renato, dzisiaj odległości nie stanowią problemu w komunikacji i oddłużaniu. W naszej Kancelarii EUROLEGE już wiele lat temu postawiliśmy na zdalną obsługę klientów. Zapewnia to wygodę i komfort zarówno dla klientów jak i dla nas. Dzięki takiemu modelowi działania jesteśmy w stanie pomóc każdemu potrzebującemu bez względu na to gdzie mieszka. Jedyną przeszkodą może być jedynie dostęp do telefonu i sieci Internet, ale raczej on w naszym kraju nie występuje ?

Jeśli potrzebuje Pani pomocy prawnika od spraw zadłużeń to chętnie zajmiemy się Pani sprawą. A gdyby sprawa znalazła się - tak jak Pani napisała - na etapie postępowania sądowego to jesteśmy w stanie zapewnić Pani prawnika, który by Panią reprezentował.

W razie czego zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...