Skocz do zawartości

Egzekucja bez nakazu sądowego

Gość Egzekwowana

Polecane posty

Gość Egzekwowana

Dzień dobry. Jestem załamana tym co mnie spotkało. Dzisiaj wchodzę na konto a tutaj zniknęło mi ponad 2500 zł. Dzwonię do banku i okazuje się, że pieniądze zabrał komornik! Nie wiedziałam co powiedzieć. Nigdy żadnych długów nie miałam. Dzwonię do komornika a on, że jest nakaz zapłaty na mnie i on egzekwuje zgodnie z tym co sąd napisał. Jak to możliwe? Jak z tego teraz wybrnąć?

26 minut temu, Gość Egzekwowana napisał:

Dziej dobry. Jestem załamana tym co mnie spotkało. Dzisiaj wchodzę na konto a tutaj zniknęło mi ponad 2500 zł. Dzwonię do banku i okazuje się, że pieniądze zabrał komornik! Nie wiedziałam co powiedzieć. Nigdy żadnych długów nie miałam. Dzwonię do komornika a on, że jest nakaz zaplaty na mnie i on egzekwuje zgodnie z tym co sąd napisał. Jak to możliwe? Jak z tego teraz wybrnąć?

Zgodnie z tym co Pani opisała możemy przypuszczać, że doszło do pomyłki sądowej. Skutkiem takiego stanu rzeczy jest właśnie postępowanie egzekucyjne bez uprzedniej wiedzy o tym, że toczyło się jakiekolwiek postępowanie sądowe i wydany był jakikolwiek tytuł wykonawczy. W takiej sytuacji możliwe jest skuteczne działanie. Może ono doprowadzić do upadku tytułu wykonawczego, umorzenia egzekucji i nawet odzyskania wszystkich zabranych przez komornika środków.

Czy w Pani sprawie na 100% da się tak zadziałać? Tego nie wiemy i koniecznym jest dokonanie fachowej analizy sprawy w oparciu o rozmowę oraz analizę dokumentów. W naszej Kancelarii EUROLEGE codziennie zajmujemy się takimi sprawami dlatego chętnie Pani pomożemy w wyjściu z tej sytuacji. Mamy wieloletnie doświadczenie w sporach sądowych - również na etapie egzekucji - z firmami windykacyjnymi, pożyczkowymi oraz bankami. Zapraszamy do współpracy.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...