Skocz do zawartości

Nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym z sądu rejonowego w Gliwicach

Gość Robrtus777

Polecane posty

Gość Robrtus777

Dobry wieczór. Otrzymałem z sądu rejonowego w Gliwicach nakaz zaplaty w postępowaniu upominawczym. Chciałbym się odwołać. Wiem, że muszę to zrobić w ciągu 2 tygodni. A tydzień już minął. Nie wiem jak się za to zabrać. Pozwał mnie bank, w którym miałem kiedyś kredyt. Naliczyli jakieś wysokie kwoty. Do tego niesłuszne odsetki moim zdaniem a sąd dał im jeszcze 2400 zł kosztów sądowych. Muszę się odwołać. Nie wiem jednak czy dam radę. W końcu z bankiem jak wiadomo łatwo nie jest. Chciałbym uzyskać pomoc. Proszę Was o wsparcie w mojej sprawie. Co mogę napisać?

Dnia 18.09.2020 o 20:25, Gość Robrtus777 napisał:

Dobry wieczór. Otrzymałem z sądu rejonowego w Gliwicach nakaz zaplaty w postępowaniu upominawczym. Chciałbym się odwołać. Wiem, że muszę to zrobić w ciągu 2 tygodni. A tydzień już minął. Nie wiem jak się za to zabrać. Pozwał mnie bank, w którym miałem kiedyś kredyt. Naliczyli jakieś wysokie kwoty. Do tego niesłuszne odsetki moim zdaniem a sąd dał im jeszcze 2400 zł kosztów sądowych. Muszę się odwołać. Nie wiem jednak czy dam radę. W końcu z bankiem jak wiadomo łatwo nie jest. Chciałbym uzyskać pomoc. Proszę Was o wsparcie w mojej sprawie. Co mogę napisać?

Co konkretnie napisać zależy od tego co konkretnie znajduje się w pozwie oraz w dokumentacji przedstawionej przez bank. Należy przeanalizować całość dokumentacji i wówczas ustalić strategię procesową. Przede wszystkim ustalić czego bank nie dopilnował, co zrobił źle i jakie podnieść w konsekwencji zarzuty procesowe.

W naszej Kancelarii EUROLEGE od wielu lat zajmujemy się sprawami o zapłatę z powództwa banków, firm windykacyjnych oraz pożyczkowych. Mamy szerokie doświadczenie na tym polu. Tutaj znajdzie Pan zalewie niewielką cześć z naszych sukcesów: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/

Zapraszamy do kontaktu. Współpracujący z nami prawnicy odpowiedzą na wszystkie Pana pytania i chętnie pomogą w walce z bankiem.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...