Gość Martyna Napisano Wrzesień 18, 2020 Share Napisano Wrzesień 18, 2020 Znacie może jakąś firmę pożyczkową żeby dała kredyt bez patrzenia na zdolność? Wszędzie mi odmawiają, a ja muszę wziąć pożyczkę żeby zapłacić za kolejny semestr na studiach. Nie mam skąd wziąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 21, 2020 Share Napisano Wrzesień 21, 2020 Dnia 18.09.2020 o 20:32, Gość Martyna napisał: Znacie może jakąś firmę pożyczkową żeby dała kredyt bez patrzenia na zdolność? Wszędzie mi odmawiają, a ja muszę wziąć pożyczkę żeby zapłacić za kolejny semestr na studiach. Nie mam skąd wziąć. Pani Martyno, branie pożyczek w miejscach, w których nie bada się zdolności kredytowej nie jest najlepszym rozwiązaniem. Nie jest tez często bezpiecznym wyjście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuzanna Napisano Październik 29, 2021 Share Napisano Październik 29, 2021 Wiem jak to jest być w takiej sytuacji. Spróbuj w Vivus, pierwszą pożyczka do 3000 zł jest za darmo. Na spłatę masz 2 miesiące, może w tym czasie coś wymyślisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej441 Napisano Czerwiec 20, 2023 Share Napisano Czerwiec 20, 2023 Dnia 18.09.2020 o 20:32, Gość Martyna napisał: Znacie może jakąś firmę pożyczkową żeby dała kredyt bez patrzenia na zdolność? Wszędzie mi odmawiają, a ja muszę wziąć pożyczkę żeby zapłacić za kolejny semestr na studiach. Nie mam skąd wziąć. Chyba tylko w Lombardzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się