Skocz do zawartości

Sąd Rejonowy w Olsztynie - nakaz zapłaty

Gość Werona

Polecane posty

Dzień dobry. Dostałam z sądu rejonowego w Olsztynie nakaz zaplaty z pozwu banku. Chcę się odwołać. Nie mam teraz pieniędzy żeby spłacić kilkanaście tysięcy ot tak. Potrzebuję czasu na organizację gotówki. Ile mozns to przeciągnąć?

4 godziny temu, Gość Werona napisał:

Dostałam z sądu rejonowego w Olsztynie nakaz zaplaty z pozwu banku. Chcę się odwołać.

To trzeba złożyć sprzeciw od nakazu zapłaty w postępowaniu upominawczym, opłaty nie ma od takiego sprzeciwu, ale że by sprzeciw był z odpowiednimi zarzutami trzeba przeanalizować załączniki jakie bank dołączył do pozwu jak i sam pozew. Najlepiej udać się do sądu umówić się na przeglądanie akt sprawy jeżeli jest to możliwe a jeżeli nie, to pozostaje analiza załączników jakie pozwany dostał wraz z pozwem i nakazem zapłaty.  

21 godzin temu, Gość Werona napisał:

Dzień dobry. Dostałam z sądu rejonowego w Olsztynie nakaz zaplaty z pozwu banku. Chcę się odwołać. Nie mam teraz pieniędzy żeby spłacić kilkanaście tysięcy ot tak. Potrzebuję czasu na organizację gotówki. Ile mozns to przeciągnąć?

Możemy Pani pomóc w tej sprawie. Jako Kancelaria EUROLEGE od wielu lat specjalizujemy się w sprawach sądowych z powództwa banków, firm windykacyjnych oraz pożyczkowych. Pomagamy przed każdym sądem w Polsce. Także przed e-sądem w Lublinie. Jeśli jest Pani zainteresowana pomocą zapraszamy do kontaktu. Zaledwie niewielką część z naszych licznych sukcesów w sporach sądowych znajdzie Pani tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...