Skocz do zawartości

Sprawa w sądzie z Santander Consumer Bank - odpowiedź na pozew

Gość Irenka69

Polecane posty

Gość Irenka69

Dzień dobry. Muszę do dzisiaj napisać odpowiedź na pozew w sprawie Santander Consumer Bank. Dostałam pozew i sąd mnie zobowiązał. Nie potrafię dokładnie policzyć czy bank się nie pomylił. Wychodzi długu z pozwu o ponad 12 tysięcy więcej niż odejmujac to co splacilam od kwot w harmonogramie wpłat. Nie chciałabym zrobić jakiegoś błędu głupiego i przez to przegrać. Zwracam się o pomoc w tej sprawie.

3 godziny temu, Gość Irenka69 napisał:

Dzień dobry. Muszę do dzisiaj napisać odpowiedź na pozew w sprawie Santander Consumer Bank. Dostałam pozew i sąd mnie zobowiązał. Nie potrafię dokładnie policzyć czy bank się nie pomylił. Wychodzi długu z pozwu o ponad 12 tysięcy więcej niż odejmujac to co splacilam od kwot w harmonogramie wpłat. Nie chciałabym zrobić jakiegoś błędu głupiego i przez to przegrać. Zwracam się o pomoc w tej sprawie.

Jeśli pozostało tak mało czasu zapraszamy do szybkiego zgłoszenia nam swojej sprawy. Jeśli trafi ona do nas do godziny 13:00 to bez problemu pomożemy Pani w napisaniu odpowiedzi na pozew i zapewnimy kompleksowe wsparcie prawne na całym etapie postępowania sądowego. W sprawach przeciwko Santander Consumer Bank S.A. mamy duże doświadczenie poparte sukcesami. Jeden z nich nawet opisaliśmy na naszym blogu w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrywamy-z-santander-bank-powodztwo-nakaz-zaplaty-oddalone/

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...