Skocz do zawartości

Wstrzymanie egzekucji komorniczej

Gość Irena D

Polecane posty

Witam. Mam pytanie dotyczące egzekucji komorniczej. Czy można ją jakoś wstrzymać? Komorbik niszczy mi życie ciągłym zabieraniem pieniędzy z pracy i konta. Egzekucja jest na wniosek firmy windykacyjnej Best. Muszę coś z tym zrobić bo chyba do końca życia mi nie odpuszczą.

14 minut temu, Gość Irena D napisał:

Witam. Mam pytanie dotyczące egzekucji komorniczej. Czy można ją jakoś wstrzymać? Komorbik niszczy mi życie ciągłym zabieraniem pieniędzy z pracy i konta. Egzekucja jest na wniosek firmy windykacyjnej Best. Muszę coś z tym zrobić bo chyba do końca życia mi nie odpuszczą.

Pani Ireno, wstrzymanie egzekucji komorniczej jest odrębną instytucją prawną od ewentualnego umorzenia, a zapewne taki byłby cel Pani działania. Wstrzymanie egzekucji jedynie na chwilę zatrzymuje działania komornika. Czym innym jest jednak doprowadzenie do umorzenia egzekucji, które trwale pozbawia komornika działania w sprawie. Takie działania można jedynie zrobić wówczas, jeśli o całej sprawie sądowej dowiedziała się Pani dopiero od komornika to wówczas można podjąć próbę pomocy. Więcej na ten temat pisaliśmy tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/jak-wstrzymac-komornika/

Oczywiście pozostajemy do dyspozycji. Gdyby zaszła potrzeba pomocy i interwencji w Pani sprawie naturalnie możemy pomóc. Codziennie zajmujemy się tego typu sprawami.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...