Skocz do zawartości

Bank Handlowy - nakaz zapłaty i pozew z EPU na ponad 50 tysięcy

Gość DramaX

Polecane posty

Dzień dobry. Otrzymałem z e-sądu nakaz zaplaty w związku z pozwem Banku Handlowego. W związku z tym, że bank nie szedł mi na rękę w żadnym wypadku chciałbym się odwołać. Chciałbym maksymalnie przeciągnąć sprawę. A jeśli się uda to też wygrać. Proszę o fachową pomoc i wsparcie na etapie całej sprawy.

21 minut temu, Gość DramaX napisał:

Dzień dobry. Otrzymałem z e-sądu nakaz zaplaty w związku z pozwem Banku Handlowego. W związku z tym, że bank nie szedł mi na rękę w żadnym wypadku chciałbym się odwołać. Chciałbym maksymalnie przeciągnąć sprawę. A jeśli się uda to też wygrać. Proszę o fachową pomoc i wsparcie na etapie całej sprawy.

Jeśli chciałby Pan się odwołać to oczywiście możemy zapewnić Panu wsparcie prawne i pomoc prawnika na etapie całego postępowania sądowego. Mamy wieloletnie doświadczenie w sporach sądowych z bankami, firmami windykacyjnymi i pożyczkowymi. Zaledwie niewielką część z naszych sukcesów może Pan prześledzić w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/

Prosimy jedynie pamiętać, że na skuteczne wniesienie sprzeciwu od nakazu zapłaty w EPU mamy tylko 2 tygodnie. Termin liczy się od dnia, w którym Pan jako osoba pozwana otrzymał sądowy nakaz zapłaty. Przekroczenie tego terminu spowoduje uprawomocnienie się nakazu zapłaty i groźbę szybkiego postępowania komorniczego (egzekucji komorniczej).

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...