Gość Barman007 Napisano Wrzesień 22, 2020 Share Napisano Wrzesień 22, 2020 Witam wszystkich. Mam za około miesiąc rozprawę sądową z Alior Bankiem o zapłatę dużego długu. Boję się co tam się może wydarzyć? Jakie mogę dostać pytania? Nie mam aktualnie żadnego orawnkak do obrony, ale w sumie zastanawiam się czy nie warto? Ktoś ma jakieś doświadczenia w sprawie przeciwko Alior Bankowi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 23, 2020 Share Napisano Wrzesień 23, 2020 14 godzin temu, Gość Barman007 napisał: Witam wszystkich. Mam za około miesiąc rozprawę sądową z Alior Bankiem o zapłatę dużego długu. Boję się co tam się może wydarzyć? Jakie mogę dostać pytania? Nie mam aktualnie żadnego orawnkak do obrony, ale w sumie zastanawiam się czy nie warto? Ktoś ma jakieś doświadczenia w sprawie przeciwko Alior Bankowi? Należałoby raczej zadać pytanie: czy Pana obecność na rozprawie jest konieczna? W naszej Kancelarii EUROLEGE pomagamy osobom pozwanym do sądu przez banki, w tym Alior Bank S.A. Mamy bardzo wiele udokumentowanych sukcesów przeciwko temu bankowi. Wygrywaliśmy wiele spraw, po których zadłużenie naszych Klientów wynosiło 0 zł ? Opisywaliśmy nawet jedną z takich spraw na naszym forum w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrana-z-alior-bank-na-ponad-200-000-zl-nakaz-zaplaty-z-sadu-uchylony-pozew-oddalony-w-calosci/ Jeśli potrzebuje Pan pomocy w swojej sprawie to zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się