Skocz do zawartości

Pozew o zapłatę i nakaz zaplaty z sądu rejonowego w Zamościu

Gość SkiJumper1089

Polecane posty

Gość SkiJumper1089

Witam. Mam taki problem.  Otóż dostałem nakaz zaplaty z sądu rejonowego w Zamościu razem z pozwem o zapłatę. Pozew od firmy windykacyjnej, która podobno kupiła moje długi z chwilówek.  Proszę o pomoc bo sam się z tym nie uporam niestety.

14 minut temu, Gość SkiJumper1089 napisał:

Otóż dostałem nakaz zaplaty z sądu rejonowego w Zamościu razem z pozwem o zapłatę.

aby złożyć sprzeciw od nakazu zapłaty do SR trzeba zobaczyć dokumenty aby trafne zarzuty powołać, masz tylko 14 dni na złożenie sprzeciwu od dnia odebrania nakazu i pozwu, więc trzeba się spieszyć. 

12 godzin temu, Gość SkiJumper1089 napisał:

Witam. Mam taki problem.  Otóż dostałem nakaz zaplaty z sądu rejonowego w Zamościu razem z pozwem o zapłatę. Pozew od firmy windykacyjnej, która podobno kupiła moje długi z chwilówek.  Proszę o pomoc bo sam się z tym nie uporam niestety.

Jeśli ma Pan jakiekolwiek, chociażby najmniejsze wątpliwości w sprawie to należy składać odwołanie w postaci sprzeciwu od nakazu zapłaty. Jak napisał przedmówca ma Pan na to 2 tygodnie. Termin liczy się od dnia, w którym otrzymał Pan nakaz zapłaty z sądu wraz z całą dokumentacją oraz pozwem.

W naszej Kancelarii EUROLEGE pomagamy osobom pozwanym do sądów w całej Polsce przez firmy windykacyjne, pożyczkowe oraz banki. Zaledwie niewielką część z naszych wygranych spraw może Pan sprawdzić w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/

Zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...