Skocz do zawartości

EuroLege opinie - Czy ktoś korzystał?

Gość Dorota

Polecane posty

Witam. Chciałbym zlecić swoją sprawę sądową kancelarii eurolege. Czy macie jakieś doświadczenia? Ktoś korzystał? Z jakim skutkiem i czy dużo się płaci za pomoc?

A może polecacie jakąś inną firme? Jeśli tak to jaką i dlaczego?

Pozdrawiam. Dorota.

32 minuty temu, Gość Dorota napisał:

Witam. Chciałbym zlecić swoją sprawę sądową kancelarii eurolege. Czy macie jakieś doświadczenia? Ktoś korzystał? Z jakim skutkiem i czy dużo się płaci za pomoc?

Pozdrawiam. Dorota.

Mi pomogło w sprawie Profi Credit. 100% skuteczności. Sprawa o ponad 10.000 zł. Zapłaciłam kilkaset złotych.

Polecam z całego serca.

Moim zdaniem najlepsi z najlepszych w swoim fachu. Dzięki nim wygrałem już 5 spraw sądowych. 2 z bankami i 3 z firmami windykacyjnymi. Nie wiem co bym bez nich zrobił. Polecilem ich usługi też mojej znajomej i tak samo jest zadowolona. A wszyscy, którzy piszą o nich zle opinie to zapewne ludzie podstwieni i windykatorzy. Sam osobiście przekonałem się, że są profesjonalni i sympatyczni. Zwykli, a jednocześnie niezwykli ludzie. Dziękuję jeszcze raz za pomoc i dalej czekam na wasze wsparcie ?

Gość Polecam Eurolege

U mnie jedna sprawa przegrana a jedna wygrana. Ale nie mam żalu bo nie nastawialem sie, że wszystko bedzie do przodu. Bardziej zalezalo mi na przeciagnieciu sprawy.

Gość Michał.O.

Witam mam wiele spraw u Pani Mecenas jestem zadowolony jest walczy do samego końca rownież zawsze mam z nią kontakt jezeli potrzebuję informacji na temat moich spraw serdecznie pozdrawiam całą ekipę są naprawdę pomocni 

Polecam !!!

Michał.O.

Korzystalem z pomocy Eurolege w sprawie sadowej z bankiem i moge szczerze powiedziec, ze warto bylo bo sprawa wygrana i z pomoca pani mecenas z Eurolege uzyskalem calkowite oddluzenie. Dlatego polecam wszystkim niezdecydowanym, zawsze warto sprobowac a jak macie pytania to dzwoncie na infolkinie odpowirdza na wszystkie pytania! ?

Gość Grzesiek

Prowadzili mi juz kilka spraw, pare jeszcze się toczy przed sądami. Na 9 spraw z chwilowkami 5 wygranych w calości, 3 przegrane i jedna można powiedzieć remis bo sąd oddalił powodztwo w polowie, a w drugiej polowie zasądził. Dlatego dług sie zmniejszyl o 50%. Ogolnie to jestem zadowolony, od razu mi też powiedzieli żebym nie liczył, że wszystko się uda wygrać i jak widać nie klamali.

23 godziny temu, Gość Mario85 napisał:

Korzystalem z pomocy Eurolege w sprawie sadowej z bankiem i moge szczerze powiedziec, ze warto bylo bo sprawa wygrana i z pomoca pani mecenas z Eurolege uzyskalem calkowite oddluzenie. Dlatego polecam wszystkim niezdecydowanym, zawsze warto sprobowac a jak macie pytania to dzwoncie na infolkinie odpowirdza na wszystkie pytania! ?

Nic dodać nic ująć. U mnie było tak samo ?

Rzetelna i fachowa pomoc. Do tego szybka i w pełni zdalną dzięki czemu nie traci się czasu na czekanie u prawnika i dojazdy. Super sprawa. Polecam wszystkim.

Dnia 25.09.2020 o 15:04, Gość Dorota napisał:

Pozdrawiam. Dorota.

Ty się Dorota nawet nie zastanawiaj. Korzystałam kiedyś z pomocy takiej podobnej kancelarii Łodzi. Nazwy nie podaję wiadomo. Do Eurolege nawet nie ma startu. Wszystko na najwyższym poziomie. Począwszy od przyjęcia sprawy na ich biurze obsługi po sam wynik. Wygrali mi sprawę z Getin bankiem na ponad 60 tysięcy. Nie mam powodu narzekać. Jestem bardzo szczęśliwa.

Panie na biurze zawsze mile i serdeczne. Starają się pomagać już na pierwszej linii. A Pan mecenas co mi prowadził sprawę to już wyższa klasa. Zawsze wszystko wiedział i super przygotowany.

Także czy warto? Na 101% warto. Polecam z czystym sumieniem ?

Gość Wujcio Piotrek

Jakby nie oni pewnie płaciłbym kupę kasy firmie windykacyjnej Best. Wyciągnęli mnie za uszy z egzekucji komorniczej. Teraz odzyskujemy zabrane przez komornika pieniądze. Serdecznie polecam. Wspaniali prawnicy i ludzie z sercem.

• 1 month later...
Dnia 25.09.2020 o 15:04, Gość Dorota napisał:

Pozdrawiam. Dorota.

Wspaniali i uczynki ludzie. Wygrali mi sprawę z Providentem na ponad 13.000 zł. Dziękuję i pozdrawiam.

• 5 months later...

Ogólnie kancelaria jest OK ale pomoc sadowa nie jest za darmo. Doradztwo, analizy prawne itp są bezpłatnie ale prowadzenie sprawy przed sądem już nie. Ceny nie są wysokie biorąc pod uwagę jakość pomocy ale trzeba zapłacić. Gdy ja się zgłaszałem to minimalna opłata była 150 zł za całą sprawę a jak teraz jest to nie wiem. Musisz zadzwonić i sprawdzić. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...