Skocz do zawartości

Zawiadomienie o posiedzeniu sądu i wezwanie do osobistego stawiennictwa - sprawa z Profi Credit

Gość Ambroży katolik

Polecane posty

Gość Ambroży katolik

Mam wezwanie do sądu do osobistego stawiennictwa w sprawie z pozwu Profi Credit. Czy ja muszę się tam udać? Co się stanie jak nie pójdę? Nie mam czasu na takie rzeczy. Mam pracę aktualnie i nie chce jej stracić przez wychodzenie. Czy jakbym puścił na sprawę prawnika to byłby czysty? Proszę o radę.

Dnia 26.09.2020 o 12:35, Gość Ambroży katolik napisał:

Mam wezwanie do sądu do osobistego stawiennictwa w sprawie z pozwu Profi Credit. Czy ja muszę się tam udać? Co się stanie jak nie pójdę? Nie mam czasu na takie rzeczy. Mam pracę aktualnie i nie chce jej stracić przez wychodzenie. Czy jakbym puścił na sprawę prawnika to byłby czysty? Proszę o radę.

Czy musi się Pan udać? Gdyby miał Pan profesjonalnego pełnomocnika to Pana obecność zakładamy byłaby zbędna. Należałoby również sprawdzić czy nie w zawiadomieniu o posiedzeniu sądu jakichś rygorów.

Jeśli chciałby Pan uzyskać pomoc w tej sprawie i otrzymać wsparcie profesjonalnego prawnika to zapraszamy do kontaktu. Od wielu lat prowadzimy działalność pomocową osobom pozwanym do sądów w całej Polsce przez firmy windykacyjne, pożyczkowe oraz banki. Zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...