Gość Bieniek TT Napisano Wrzesień 26, 2020 Share Napisano Wrzesień 26, 2020 Za chwilę dostanę pozew z faktury. Wziąłem w jednej firmie towar, ale był kiepskiej jakości i im odeslalem odstepujac od umowy. Oni umierają się, że mam zapłacić za fakturę mimo, że towaru już nie mam. Ich prawnik wysłał mi wezwanie do zapłaty pod rygorem skierowania sprawy do sądu. I teraz już wiem, że pójdą do sądu. Potrzebuję jakiegoś speca adwokata od spraw o zapłatę faktur. Najlepiej z Warszawy albo okolic. Możecie kogoś sensownego polecić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 28, 2020 Share Napisano Wrzesień 28, 2020 Dnia 26.09.2020 o 12:46, Gość Bieniek TT napisał: Za chwilę dostanę pozew z faktury. Wziąłem w jednej firmie towar, ale był kiepskiej jakości i im odeslalem odstepujac od umowy. Oni umierają się, że mam zapłacić za fakturę mimo, że towaru już nie mam. Ich prawnik wysłał mi wezwanie do zapłaty pod rygorem skierowania sprawy do sądu. I teraz już wiem, że pójdą do sądu. Potrzebuję jakiegoś speca adwokata od spraw o zapłatę faktur. Najlepiej z Warszawy albo okolic. Możecie kogoś sensownego polecić? Nie musi Pan szukać pomocy prawnej w swoim miejscu zamieszkania, czy swoim miejscu prowadzenia działalności. Dzisiaj, dzięki postępowi technicznemu pomoc prawna może być świadczona zdalnie także przez profesjonalnych prawników. W naszej Kancelarii EUROLEGE postawiliśmy właśnie na wygodę i możliwość zdalnego zgłaszania spraw oraz ich prowadzenia. Zajmujemy się pomocą osobom pozwanym o zapłatę długów do sądów w całej Polsce, w tym do e-sądu w Lublinie. Jeśli jest Pan zainteresowany pomocą zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się