Gość Stanisław Napisano Wrzesień 26, 2020 Share Napisano Wrzesień 26, 2020 Co to się dzieje w Polsce?! Komornik zabrał mi z konta 5 tysięcy złotych które oszczędzalem 2 lata. Jestem samotnym emerytem. Podobno to za jakieś sprawy z firmą Hoist. Nie znam takowej i jestem zbulwersowany. Komornik twierdzi że nic nie może zrobić bo ma nakaz zaplaty z sądu. Odsyła do firmy windykacyjnej a tam żadnego zrozumienia. Jak ja mam odzyskać pieniądze? Skladalem środki na wesele wnuka. Czuję się oszukany i proszę o pomoc w mojej sprawie. Stanisław. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Wrzesień 26, 2020 Share Napisano Wrzesień 26, 2020 1 godzinę temu, Gość Stanisław napisał: Co to się dzieje w Polsce?! Komornik zabrał mi z konta 5 tysięcy złotych które oszczędzalem 2 lata. Jestem samotnym emerytem. Podobno to za jakieś sprawy z firmą Hoist. Nie znam takowej i jestem zbulwersowany. Komornik twierdzi że nic nie może zrobić bo ma nakaz zaplaty z sądu. Odsyła do firmy windykacyjnej a tam żadnego zrozumienia. Jak ja mam odzyskać pieniądze? Skladalem środki na wesele wnuka. Czuję się oszukany i proszę o pomoc w mojej sprawie. Stanisław. jeżeli nie była odbierana korespondencja z sądu o toczącym się postępowaniu sądowym być może jest szansa wrócić do niej, trzeba ustalić jaki sąd wydał nakaz zapłaty i gdzie była wysyłana korespondencja dla pozwanego, zachęcam do założenia sobie konta na e-sądzie i na portalu informacyjnym swojej apelacji. Informacje jaki sąd wydał nakaz zapłaty znajdzie Pan w pismach od komornika tam będzie podana sygn akt sądowych itd, jeżeli jeszcze Pan nie odebrał pism od komornika to zalecam zadzwonić do komornika i zapytać o sygn akt, jaki sąd i jaki to tytuł wykonawczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 28, 2020 Share Napisano Wrzesień 28, 2020 Dnia 26.09.2020 o 17:14, Gość Stanisław napisał: Co to się dzieje w Polsce?! Komornik zabrał mi z konta 5 tysięcy złotych które oszczędzalem 2 lata. Jestem samotnym emerytem. Podobno to za jakieś sprawy z firmą Hoist. Nie znam takowej i jestem zbulwersowany. Komornik twierdzi że nic nie może zrobić bo ma nakaz zaplaty z sądu. Odsyła do firmy windykacyjnej a tam żadnego zrozumienia. Jak ja mam odzyskać pieniądze? Skladalem środki na wesele wnuka. Czuję się oszukany i proszę o pomoc w mojej sprawie. Stanisław. Panie Stanisławie, trzeba w pierwszej kolejności ustalić, czy komornik działa na podstawie niewadliwego tytułu wykonawczego. Gdyby tytuł wykonawczy był wadliwy - a tak bywa - to wówczas można egzekucję umorzyć i odzyskać wszystkie zabrane pieniądze. W naszej Kancelarii EUROLEGE od wielu lat pomagamy osobom w takiej sytuacji jak Pan. Jednak czy w Pana sytuacji będzie się dało wdrożyć skuteczne działania pomocowe zależy od okoliczności sprawy, które moglibyśmy ustalić na podstawie osobistego wywiadu oraz dostępnej dokumentacji. Zapraszamy do kontaktu. Chętnie przyjrzymy się sprawie i ewentualnie podejmiemy dalsze działania pomocowe. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się