Skocz do zawartości

Brak zdolności kredytowej przez wpis przedawnionego długu w KRD i BIK

Gość Dragon

Polecane posty

Byłem w poprzednim tygodniu w banku i chciałem wziąć kredyt. Okazało się mu mojemu zaskoczeniu, że mam napaskudzone w BIK i KRD. Za wszystko odpowiada firma Ultimo i stary dług z AASA. Ja myślałem, że jak mam sprawę przedsawnioną to już wszystko zamknięte. Jak teraz wykreślić te wpisy? Pisać do rzecznika praw obywatelskich? Nie za bardzo wiem co robić dlatego pytam.

Dnia 26.09.2020 o 17:18, Gość Dragon napisał:

Byłem w poprzednim tygodniu w banku i chciałem wziąć kredyt. Okazało się mu mojemu zaskoczeniu, że mam napaskudzone w BIK i KRD. Za wszystko odpowiada firma Ultimo i stary dług z AASA. Ja myślałem, że jak mam sprawę przedsawnioną to już wszystko zamknięte. Jak teraz wykreślić te wpisy? Pisać do rzecznika praw obywatelskich? Nie za bardzo wiem co robić dlatego pytam.

Czy możliwe będzie w takiej sytuacji wykreślenie wpisu w bazie BIG i BIK? Tego nie wiemy bez szerszego spojrzenia na sprawę i analizy dostępnej dokumentacji. Być może będzie dało się dokonać usunięcia wpisów. Więcej pisaliśmy na naszym blogu w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/wykreslenie-z-rejestru-dluznikow-big-krd-eriff-jak-wykreslic-poradnik/

Jeśli jest Pan zainteresowany ewentualną pomocą zapraszamy do pomocy.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...