Gość Paulina Napisano Wrzesień 29, 2020 Share Napisano Wrzesień 29, 2020 Witam od marca mam komornika. Zostawia mi najniższą krajową na koncie wszystko powyżej zabiera. Co by było gdyby do tego głównego konta w banku było konto oszczędnościowe podpięte. Czy komornik mógłby pobrać stamtąd środki? Czy konto oszczędnościowe jest niewidoczne wtedy dla komornika. Zaznaczę tylko, że co miesiąc zabiera ponad 1000 zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 30, 2020 Share Napisano Wrzesień 30, 2020 12 godzin temu, Gość Paulina napisał: Witam od marca mam komornika. Zostawia mi najniższą krajową na koncie wszystko powyżej zabiera. Co by było gdyby do tego głównego konta w banku było konto oszczędnościowe podpięte. Czy komornik mógłby pobrać stamtąd środki? Czy konto oszczędnościowe jest niewidoczne wtedy dla komornika. Zaznaczę tylko, że co miesiąc zabiera ponad 1000 zł Każde konto w banku będzie widoczne dla komornika, jeśli skorzysta z systemu OGNIVO. Jeśli jest Pani zainteresowana kontem niewidocznym dla komornika odsyłamy do naszego artykułu na blogu: https://www.darmowyprawnik.eu/konto-niewidoczne-dla-komornika-jak-zalozyc/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się