Gość Tarnowiak Napisano Październik 6, 2020 Share Napisano Październik 6, 2020 Witam. Mam problem z firmą windykacyjną Kruk S.A. Ciągle do mnie piszą listy z ponagleniem zaplaty. Kupili długi z chwilówki i chcą coraz więcej. Myślałem żeby iść na ugodę, ale w sumie nie wiem co robić. Ponad 4 tysiące mi naliczyli. Mógłby ktoś doradzić czy to płacić? Mogę przesłać dokumenty jakie dostaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Październik 7, 2020 Share Napisano Październik 7, 2020 12 godzin temu, Gość Tarnowiak napisał: Witam. Mam problem z firmą windykacyjną Kruk S.A. Ciągle do mnie piszą listy z ponagleniem zaplaty. Kupili długi z chwilówki i chcą coraz więcej. Myślałem żeby iść na ugodę, ale w sumie nie wiem co robić. Ponad 4 tysiące mi naliczyli. Mógłby ktoś doradzić czy to płacić? Mogę przesłać dokumenty jakie dostaje. Aktualnie jest Pan na etapie postępowania przedsądowego i firma KRUK nie jest w stanie wydobyć od Pana jakichkolwiek środków pod przymusem. Listy od firmy KRUK nie stanowią żądnego dokumentu stwierdzającego istnienie zadłużenia czy też ewentualnie jego wysokość. Każda wpłata, którą by Pan uczynił stanowiłaby dorozumiane uznanie długu i ułatwiłoby firmie KRUK dochodzenie roszczeń na drodze sądowej. Dlatego zanim Pan podejmie jakiekolwiek działania należałoby skontaktować się z osobą posiadającą wiedzę w zakresie tzw oddłużania. W naszej Kancelarii EUROLEGE zajmujemy się tym codziennie więc w razie zainteresowania zapraszamy do kontaktu ? Dodatkowo zachęcamy do zapoznania się z ciekawym artykułem dotyczącym wezwań do zapłaty ze strony firm windykacyjnych. Artykuł znajdzie Pan na naszym blogu w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/wezwanie-do-zaplaty-z-ultimo-kruk-getback-hoist-co-odpisac-firmie-windykacyjnej/ Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się