Skocz do zawartości

Telewizor na raty w media expert i problem ze spłatą

Gość Rogal

Polecane posty

Wziąłem kilka miesięcy temu telewizor w media expert na w sumie dogodne raty. W międzyczasie straciłem pracę i musiałem wziąć jeszcze chwilówki. Straciłem grunt pod nogami i teraz za ten telewizor na raty w media expert bank domaga się pieniędzy. Jak to zrobić żeby wyjść z problemu? W życiu nie zapłacę wszystkiego. Boję się komornika i wstydu przed rodziną. Proszę o poradę i ostatecznie o pomoc.

15 godzin temu, Gość Rogal napisał:

Wziąłem kilka miesięcy temu telewizor w media expert na w sumie dogodne raty. W międzyczasie straciłem pracę i musiałem wziąć jeszcze chwilówki. Straciłem grunt pod nogami i teraz za ten telewizor na raty w media expert bank domaga się pieniędzy. Jak to zrobić żeby wyjść z problemu? W życiu nie zapłacę wszystkiego. Boję się komornika i wstydu przed rodziną. Proszę o poradę i ostatecznie o pomoc.

Na tą chwilę nie musi się Pan obawiać żadnych działań komornika na wniosek banku w sprawie, w której miał Pan zaciągnięty kredyt konsumencki na zakup telewizora w Media Expert. Kolejnym krokiem banku będzie wypowiedzenie umowy kredytu i zapewne skierowanie sprawy do sądu. Przy czym sprawa sądowa to nie koniec, bowiem jako osoba pozwana będzie Pan mógł się bronić. Oczywiście możemy Panu w tym pomóc ?

Od wielu lat pomagamy osobom pozwanym przez banki, firmy windykacyjne oraz pożyczkowe. Z przyjemnością sprawdzimy, czy bank dokonał wszystkich formalności, które warunkują możliwość złożenia skutecznego powództwa.

W razie problemów zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...