Ona2333 Napisano Październik 19, 2020 Share Napisano Październik 19, 2020 Witam Od jakiegoś czasu dostaje E-maile od windykacji Vindix o nie spalonym długu z sieci Plus . Otóż w 2017 r zakończyłam umowę z siecią Plus za abonament wszystko było spłacone . Teraz dostaje wiadomości,że firma chce ściągnąć odemnie dług w wysokości 928,00 zł za nie spłacone ratę za telefon który był brany razem z abonamentem . Proszę mi powiedzieć czy ten dług jest możliwy ? W dniu w którym rezygnowałam z przedłużenia umowy Pani nie mowila nic o nie spłaconych ratach za telefon ... Co mogę zrobić w tej sprawie ? Proszę o radę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Październik 19, 2020 Share Napisano Październik 19, 2020 2 godziny temu, Ona2333 napisał: Witam Od jakiegoś czasu dostaje E-maile od windykacji Vindix o nie spalonym długu z sieci Plus . Otóż w 2017 r zakończyłam umowę z siecią Plus za abonament wszystko było spłacone . Teraz dostaje wiadomości,że firma chce ściągnąć odemnie dług w wysokości 928,00 zł za nie spłacone ratę za telefon który był brany razem z abonamentem . Proszę mi powiedzieć czy ten dług jest możliwy ? W dniu w którym rezygnowałam z przedłużenia umowy Pani nie mowila nic o nie spłaconych ratach za telefon ... Co mogę zrobić w tej sprawie ? Proszę o radę . Poruszaliśmy już wątek Vindix w tym miejscu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się