Gość Ernest007 Napisano Październik 19, 2020 Share Napisano Październik 19, 2020 Witam Państwa. Ja z takim nietypowym pytaniem. Mam kilka pożyczkę chwilowek i nie wiem czy koronawirus może być powodem żeby jakoś negocjować spłaty? W pracy obniżyli mi wynagrodzenie do 80%. Może i to byłaby jakaś argumentacja dla chwilowek żeby anulować powiedzmy też 80% zadłużenia skoro zmniejszyła mi się zdolność do płacenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Październik 20, 2020 Share Napisano Październik 20, 2020 14 godzin temu, Gość Ernest007 napisał: Witam Państwa. Ja z takim nietypowym pytaniem. Mam kilka pożyczkę chwilowek i nie wiem czy koronawirus może być powodem żeby jakoś negocjować spłaty? W pracy obniżyli mi wynagrodzenie do 80%. Może i to byłaby jakaś argumentacja dla chwilowek żeby anulować powiedzmy też 80% zadłużenia skoro zmniejszyła mi się zdolność do płacenia? Panie Erneście, takie zdarzenia raczej nie będą powodem do jakichkolwiek negocjacji z firmą pożyczkową. Wręcz mogą napędzić w niej przekonanie, iż Pana sytuacja majątkowa i finansowa uległa pogorszeniu i baczniej przyglądać się spłatom, a w razie czego szybciej podejmować działania windykacyjne. Z naszej perspektywy wnioski o umorzenie części zadłużenia z powodu epidemii koronawirusa nie będą pozytywnie rozpatrzone, a ostatecznie mogą też przeszkadzać w ewentualnym sporze sądowym w przyszłości. Po więcej informacji odsyłamy do naszego poradnika dotyczące oddłużania, który dostępny jest na naszym blogu w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/jak-splacic-dlugi-poradnik-dla-tych-ktorzy-chca-wyjsc-z-dlugow-i-sie-oddluzyc/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzemichalak Napisano Styczeń 14, 2021 Share Napisano Styczeń 14, 2021 Myślę, że niniejsza sytuacja jest dość poważnym powodem, więc śmiało negocjuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się