Gość ernest Napisano Październik 21, 2020 Share Napisano Październik 21, 2020 w 2015 roku wziołem pożyczke w skok stefczyka . spłacałem . przestałam 2016 tak wiem mój błąd bardzo żałuje . nie miałem wpłówów na konto ale przychodził mi zwrot podatku z us i nigdy nic sie nie działo. . dziś dowiaduje sie o zajeciu komorniczym na koncie i to przez firme ktorej nie znam . przeczytałem w internecie że ta firma skupuje własnie takie długi od skoku. rozmawiałem z komornikiem mowi ze wysłał pismo czekam na nie . Co ja mam robić .dodam ze w sierpniu 2020 roku sprawdzałem sie w bik monitor i nie było tam żadnych wpisów. nie chce zeby komornik zabrał mi cos z konta czy u pracodawcy zarabiam niewiele i utrzymuje zone i niepełnosprawne dziecko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Październik 22, 2020 Share Napisano Październik 22, 2020 16 godzin temu, Gość ernest napisał: w 2015 roku wziołem pożyczke w skok stefczyka . spłacałem . przestałam 2016 tak wiem mój błąd bardzo żałuje . nie miałem wpłówów na konto ale przychodził mi zwrot podatku z us i nigdy nic sie nie działo. . dziś dowiaduje sie o zajeciu komorniczym na koncie i to przez firme ktorej nie znam . przeczytałem w internecie że ta firma skupuje własnie takie długi od skoku. rozmawiałem z komornikiem mowi ze wysłał pismo czekam na nie . Co ja mam robić .dodam ze w sierpniu 2020 roku sprawdzałem sie w bik monitor i nie było tam żadnych wpisów. nie chce zeby komornik zabrał mi cos z konta czy u pracodawcy zarabiam niewiele i utrzymuje zone i niepełnosprawne dziecko. Panie Erneście, wiele wskazuje, że na etapie postępowania sądowego w tej sprawie mogło dojść do istotnych błędów natury formalnej. W szczególności w zakresie wadliwości doręczenia tytułu egzekucyjnego. Dlatego należałoby to sprawdzić. Jeśli okazałoby się, że w sprawie na etapie sądowym doszło do istotnych wadliwości to możemy wówczas uchylić tytuł wykonawczy, umorzyć egzekucję i nawet odzyskać zabrane pieniądze. Zapraszamy do kontaktu. Od wielu lat zajmujemy się takimi własnie sprawami. Chętnie przeanalizujemy Pana sprawę i ewentualnie pomożemy w dalszym toku postępowania. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się