Gość Donaldinho Napisano Październik 25, 2020 Share Napisano Październik 25, 2020 Pytanie może trochę dziwne. Ale zna ktoś z was jakiegoś dobrego psychologa dla dłużnika? Nie jestem w stanie poradzić sobie z ciągłą presją że strony firmy windykacyjnej. Czuję, że już jest ten czas żeby rozpocząć jakieś wizyty u psychologa. Nie radzę sobie z tym co mnie otacza niestety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Październik 26, 2020 Share Napisano Październik 26, 2020 22 godziny temu, Gość Donaldinho napisał: Pytanie może trochę dziwne. Ale zna ktoś z was jakiegoś dobrego psychologa dla dłużnika? Nie jestem w stanie poradzić sobie z ciągłą presją że strony firmy windykacyjnej. Czuję, że już jest ten czas żeby rozpocząć jakieś wizyty u psychologa. Nie radzę sobie z tym co mnie otacza niestety. W pierwszej kolejności należałoby uzyskać poradę prawną w zakresie oddłużenia. Być może sytuacja w sensie prawnym nie jest jeszcze taka dramatyczna, aby korzystać z pomocy psychologa w sprawie długów. W naszej Kancelarii EUROLEGE od wielu lat pomagamy osobom zadłużonym wychodzić z problemów finansowych. Oczywiście zapraszamy do kontaktu. Zachęcamy również, aby przeczytać ciekawy materiał na naszym blogu o oddłużaniu i sposobach wyjścia z kłopotów finansowych: https://www.darmowyprawnik.eu/jak-splacic-dlugi-poradnik-dla-tych-ktorzy-chca-wyjsc-z-dlugow-i-sie-oddluzyc/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się