Skocz do zawartości

Psycholog dłużnika. Zna ktoś?

Gość Donaldinho

Polecane posty

Gość Donaldinho

Pytanie może trochę dziwne. Ale zna ktoś z was jakiegoś dobrego psychologa dla dłużnika? Nie jestem w stanie poradzić sobie z ciągłą presją że strony firmy windykacyjnej. Czuję, że już jest ten czas żeby rozpocząć jakieś wizyty u psychologa. Nie radzę sobie z tym co mnie otacza niestety.

22 godziny temu, Gość Donaldinho napisał:

Pytanie może trochę dziwne. Ale zna ktoś z was jakiegoś dobrego psychologa dla dłużnika? Nie jestem w stanie poradzić sobie z ciągłą presją że strony firmy windykacyjnej. Czuję, że już jest ten czas żeby rozpocząć jakieś wizyty u psychologa. Nie radzę sobie z tym co mnie otacza niestety.

W pierwszej kolejności należałoby uzyskać poradę prawną w zakresie oddłużenia. Być może sytuacja w sensie prawnym nie jest jeszcze taka dramatyczna, aby korzystać z pomocy psychologa w sprawie długów.

W naszej Kancelarii EUROLEGE od wielu lat pomagamy osobom zadłużonym wychodzić z problemów finansowych. Oczywiście zapraszamy do kontaktu.

Zachęcamy również, aby przeczytać ciekawy materiał na naszym blogu o oddłużaniu i sposobach wyjścia z kłopotów finansowychhttps://www.darmowyprawnik.eu/jak-splacic-dlugi-poradnik-dla-tych-ktorzy-chca-wyjsc-z-dlugow-i-sie-oddluzyc/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...