Gość Elka Napisano Październik 29, 2020 Share Napisano Październik 29, 2020 Jestem przerażona. Wpadlismy w problemy przez firmę windykacyjną KRUK. Niestety wysyłają do nas ósma i dzwonią. Nawet ostatnio konsultant powiedział, że jak nie zapłacimy to możemy stracić dom. A to cały dobytek rodziny. Chciałam płacić ale po 20 zł miesiecznie. Nie zgodzili się i już nie wiem co mam robić? Jest już tak źle? Proszę o radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Październik 30, 2020 Share Napisano Październik 30, 2020 13 godzin temu, Gość Elka napisał: Jestem przerażona. Wpadlismy w problemy przez firmę windykacyjną KRUK. Niestety wysyłają do nas ósma i dzwonią. Nawet ostatnio konsultant powiedział, że jak nie zapłacimy to możemy stracić dom. A to cały dobytek rodziny. Chciałam płacić ale po 20 zł miesiecznie. Nie zgodzili się i już nie wiem co mam robić? Jest już tak źle? Proszę o radę. Nie jest tak jak Pani powiedział konsultant z firmy KRUK. Oczywiście może się tak stać, ale taki proces w przypadku obrony może trwać latami, a w przypadku profesjonalnej obrony istnieje duża szansa, że się w ogóle nie powiedzie. Zacznijmy od tego, że firma windykacyjna nie jest komornikiem. A żeby skorzystać z jego usług musi w pierwszej kolejności pozwać Panią do sądu i sprawę wygrać prawomocnie. Zadanie to w przypadku profesjonalnej pomocy prawnej jest ciężkie. Ponadto przeprowadzenie egzekucji z nieruchomości samo w sobie potrafi trwać latami. W naszej Kancelarii EUROLEGE wielokrotnie procesowaliśmy się z Funduszem PROKURA, którego wierzytelności zarządzane są przez firmę KRUK. Nasze doświadczenia wskazują, że ponad 80% spraw wygrywamy ? Dlatego uważamy, że w procesach z powództwa firm windykacyjnych, pożyczkowych oraz banków. Więcej na temat wygrywanych przez nas spraw znajdzie Pani tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/ Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się