EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Czy w twoim przypadku: - otrzymałeś od komornika informację o toczącym się wobec twojej osoby postępowaniu egzekucyjnym? - dowiedziałeś się o tym fakcie poprzez dokonanie pierwszej czynności egzekucyjnej przez komornika? - twoim zdaniem komornik dopuścił się naruszenia prawa podczas wykonywania czynności egzekucyjnych? Chcesz złożyć skargę na czynności komornika? Skorzystaj z naszego darmowego wzoru, który znajdziesz na blogu naszej kancelarii tutaj: skarga na czynności komornika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grazkaaa Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 dziękuje na pewno skorzystam ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janeczek Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Super. Teraz nie mam problemów z komornikami, tylko windykatorami, ale na przyszłość może się przydać. Zapisuję ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dino Napisano Lipiec 1, 2019 Share Napisano Lipiec 1, 2019 Już widziałem dużo takich różnych wzorów. Tutaj chociaż wszystko jest wytłumaczone krok po kroku co trzeba zrobić. Większość takich formularzy to dno, ale u was naprawdę megaprofeska. Tak trzymać! ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ja_kaja Napisano Kwiecień 17, 2020 Share Napisano Kwiecień 17, 2020 Nie wiem kim trzeba być zeby zostac komornikiem? Moim zdaniem zaden pozadny człowiek nie zapisal by się do takiego zawodu, ktory zeruje na ludzkiej krzywdzie. Mozecie sie ze mna nie zgadzać ale mam takie zdanie! Dziękuje za ten wzor i na pewno z niego skorzystam bo taka skarga na czynności komornika czesto i gesto może być potrzebna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Komornik Napisano Czerwiec 3, 2020 Share Napisano Czerwiec 3, 2020 Witam, czy jeżeli mojego Ojca renta jest zajęta przez komornika to komornik może mimo tego wystawic dom na licytację? I czy jest możliwość aby komornik zszedł z domu jeśli, będzie to splacane np w ratach ? Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 4, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2020 14 godzin temu, Gość Komornik napisał: Witam, czy jeżeli mojego Ojca renta jest zajęta przez komornika to komornik może mimo tego wystawic dom na licytację? I czy jest możliwość aby komornik zszedł z domu jeśli, będzie to splacane np w ratach ? Pozdrawiam Tak, komornik może korzystać z różnych form egzekucji długu, przy czym jeżeli dotychczas prowadzona egzekucja z renty jest wystarczająca to powinien się powstrzymać od stosowania bardziej dolegliwych form egzekucji. Więcej na temat egzekucji z nieruchomości przeczyta Pan na naszym blogu w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/egzekucja-z-nieruchomosci-jakie-sa-etapy-i-jak-przebiega/ Przypominamy jedynie, że aktualnie nie jest możliwe przeprowadzanie egzekucji z nieruchomości służących do zaspokajania potrzeb mieszkaniowych osoby zadłużonej. Co ważne także, egzekucja z takich nieruchomości, które służą do zaspokajania potrzeb mieszkaniowych możliwa jest tylko wtedy, gdy wartość zadłużenia z tytułu kapitału jest większa niż 5% wartości nieruchomości. Więcej na ten temat znajdzie Pan tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/tarcza-3-0-rzecznika-praw-obywatelskich-krytykuje-zmiany-dla-dluznikow-sprawdz-co-sie-zmieni/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Z komornikiem Napisano Czerwiec 17, 2020 Share Napisano Czerwiec 17, 2020 Czy jak mam mieszkanie pod hipotekę to komornik też może zająć mieszkanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 18, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2020 10 godzin temu, Gość Z komornikiem napisał: Czy jak mam mieszkanie pod hipotekę to komornik też może zająć mieszkanie? Dopóki nie ma prawomocnego wyroku sadu stwierdzającego obowiązek zapłaty to sama hipoteka niczym nie skutkuje. Nie rodzi obowiązku zapłaty, nawet jeśli bank wypowiedział umowę kredytu hipotecznego. Czy w sprawie było już prowadzone postępowanie sądowe? Zachęcamy do osobistego kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się