Skocz do zawartości

zajęcie przez komornika dodatku mieszkaniowego

Gość Stefan

Polecane posty

W dniu dzisiejszym otrzymałem pismo od komornika, że zajmuje przyznany mi od MOPS-u dodatek mieszkaniowy. Ja jednak nigdy nie składałem wniosku o taki dodatek i go nie posiadam. Skąd wobec tego komornik uzyskał taką informację? Czy mógł ktoś wystąpić za mnie o taki dodatek bez mojej wiedzy czy po prostu komornik wysyła na oślep tego typu pisma do różnym urzędów?

Dnia 5.11.2020 o 13:35, Gość Stefan napisał:

W dniu dzisiejszym otrzymałem pismo od komornika, że zajmuje przyznany mi od MOPS-u dodatek mieszkaniowy. Ja jednak nigdy nie składałem wniosku o taki dodatek i go nie posiadam. Skąd wobec tego komornik uzyskał taką informację? Czy mógł ktoś wystąpić za mnie o taki dodatek bez mojej wiedzy czy po prostu komornik wysyła na oślep tego typu pisma do różnym urzędów?

Najpewniej komornik miał jakieś niesprawdzone informacje. W tej chwili trzeba jednak jak najszybciej ustalić na podstawie czego działa komornik w Pana sprawie, tj. na podstawie jakiego tytułu wykonawczego. W naszej Kancelarii EUROLEGE pomagamy uchylać tytuły wykonawcze, umarzać egzekucję i odzyskiwać zabrane przez komornika środki. Czy da się tak zrobić też w Pana sprawie? Wszystko zależy do analizy. Im szybciej przystąpimy do działania tym lepiej. Zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...