Skocz do zawartości

Stypendium stażowe.

Gość Jan

Polecane posty

Witam, odbywam staż będąc teraz na studiach, za staż otrzymam pierwszy przelew 2700 złotych netto, komornik za długi moich zmarłych rodziców dwa lata temu zabrał mi z konta niesłusznie pieniądze ze świadczenia socjalnego na rozwój nauki oraz zablokował konto na wpływy powyżej 1950 złotych, po zabraniu tamtych pieniędzy skierowałem sprawę do prawnika a on o spis inwentarza, dostałem pismo o wstrzymaniu egzekucji przez komornika i teraz pytanie czy i jeśli tak to ile komornik może zabrać mi pieniędzy że stażu? Staż jest organizowany przez prywatna uczelnie oraz wypłacany ze środków unijnych, aktualnie komornik nie zabiera mi wpływów socjalnych dla tego zastanawia mnie czy ma prawo ruszyć pieniądze z tego stażu. 

20 godzin temu, Gość Jan napisał:

Witam, odbywam staż będąc teraz na studiach, za staż otrzymam pierwszy przelew 2700 złotych netto, komornik za długi moich zmarłych rodziców dwa lata temu zabrał mi z konta niesłusznie pieniądze ze świadczenia socjalnego na rozwój nauki oraz zablokował konto na wpływy powyżej 1950 złotych, po zabraniu tamtych pieniędzy skierowałem sprawę do prawnika a on o spis inwentarza, dostałem pismo o wstrzymaniu egzekucji przez komornika i teraz pytanie czy i jeśli tak to ile komornik może zabrać mi pieniędzy że stażu? Staż jest organizowany przez prywatna uczelnie oraz wypłacany ze środków unijnych, aktualnie komornik nie zabiera mi wpływów socjalnych dla tego zastanawia mnie czy ma prawo ruszyć pieniądze z tego stażu. 

Panie Janie, przede wszystkim trzeba sprawdzić, czy komornik działa na podstawie w pełni odpowiadających prawu tytułów wykonawczych. Gdyby były wadliwe istotnie to wówczas można zablokować komornika i umorzyć egzekucję oraz końcowo odzyskać pieniądze! Zajmujemy się takimi sprawami od dawna i chętnie przeanalizujemy też Pana sprawę. Zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...