stars Napisano Listopad 19, 2020 Share Napisano Listopad 19, 2020 Witam. Proszę o radę. Mam dopiero 25 lat ale przyszłość nie rysuje mi sie w ładnych kolorach. Mianowicie jestem bardzo zadłużoną osobą. Nie wiem jak to się zrobiło ale zaczeło się od kredytu na samochód. Ten kredyt w banku jakoś spłacam ale z resztą sobie nie radzę. Mam 5000 zł zadłużenia w skoku stefczyka, 10 tys, w chwilówkach i jeszcze zastawiłem kilka sprzetów w lombardzie, które nie wiem czy będe w stanie wykupic pod koniec tego miesiąca. Zarabiam 2000 zł co starcza jedynie na spłate kredytu w banku. Jak z tego wyjść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Listopad 19, 2020 Share Napisano Listopad 19, 2020 4 godziny temu, stars napisał: Witam. Proszę o radę. Mam dopiero 25 lat ale przyszłość nie rysuje mi sie w ładnych kolorach. Mianowicie jestem bardzo zadłużoną osobą. Nie wiem jak to się zrobiło ale zaczeło się od kredytu na samochód. Ten kredyt w banku jakoś spłacam ale z resztą sobie nie radzę. Mam 5000 zł zadłużenia w skoku stefczyka, 10 tys, w chwilówkach i jeszcze zastawiłem kilka sprzetów w lombardzie, które nie wiem czy będe w stanie wykupic pod koniec tego miesiąca. Zarabiam 2000 zł co starcza jedynie na spłate kredytu w banku. Jak z tego wyjść? Z przedstawionego stanu faktycznego wynika, że zadłużenie jest na umiarkowanym poziomie, a ze względu na młody relatywnie wiek istnieją realne szanse na wyjście z problemów. Oczywiście wszystko zależy od możliwości i nastawienia osoby zadłużonej. Jeśli możemy pomóc to chętnie zapoznamy się bliżej z problemem. Być może wystarczy dokonać negocjacji albo innych technik oddłużeniowych, aby ulżyć w danej sytuacji. Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się