Skocz do zawartości

Telefon z banku. Niesplacany kredyt.

Gość Rysiek

Polecane posty

Witam. Dzwoni do mnie niemal codziennie windykator z banku w sprawie kredytu. Niestety nie jestem w stanie spłacić i straszy mnie sądem i komornikiem. Jak szybko mogę mieć komornika?

Dnia 22.11.2020 o 09:59, Gość Rysiek napisał:

Witam. Dzwoni do mnie niemal codziennie windykator z banku w sprawie kredytu. Niestety nie jestem w stanie spłacić i straszy mnie sądem i komornikiem. Jak szybko mogę mieć komornika?

Zanim może pojawić się komornik, to bank musi w pierwszej kolejności wypowiedzieć umowę kredytu i złożyć pozew w sądzie. Pan oczywiście będzie miał prawo się bronić, a z naszego doświadczenia w kilku tysiącach spraw sądowych wynika, że na pewno warto to robić ? Skuteczność naszego zespołu wynosi ok 80%. Jeśli otrzyma Pan jakiekolwiek pismo z sądu należy bezwzględnie podjąć próby obrony. W naszej Kancelarii EUROLEGE posiadamy zespół prawników doświadczonych w sporach przeciwko firmom windykacyjnym, pożyczkowym oraz bankom. Zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...