Skocz do zawartości

PKO BP - pozew frankowy, kredyt frankowy

Gość Oliwier87

Polecane posty

Gość Oliwier87

Czy miał już ktoś sprawę sądową z PKO BP w temacie kredytu frankowego? Ja niestety dałem się złapać na franki w dołku cenowym franka i mimo wielu lat spłacania nadal mam do oddania więcej niż pożyczylem...

Czy z PKO BP można wygrać pozew frankowy i cieszyć się z wolności kredytowej? Mam hipotekę na mieszkaniu i strasznie boję się je stracić.

16 godzin temu, Gość Oliwier87 napisał:

Czy miał już ktoś sprawę sądową z PKO BP w temacie kredytu frankowego? Ja niestety dałem się złapać na franki w dołku cenowym franka i mimo wielu lat spłacania nadal mam do oddania więcej niż pożyczylem...

Czy z PKO BP można wygrać pozew frankowy i cieszyć się z wolności kredytowej? Mam hipotekę na mieszkaniu i strasznie boję się je stracić.

Panie Oliwierze, to nie Pan ma się bać tylko bank ? To w pierwszej kolejności. A w drugiej, że sprawy z PKO BP, Bankiem Millenium czy mBankiem w zakresie kredytów frankowych są do siebie bardzo podobne. W naszej Kancelarii EUROLEGE od dłuższego czasu pomagamy osobom, które mają zadłużenie w zagranicznych walutach, w tym również we franku szwajcarskim (CHF).

W tym celu utworzyliśmy specjalny zespół doświadczonych prawników - ekspertów, którzy pomagają w całej sprawie przeciwko bankowi. Od samego początku, aż do samego końca. W przypadku zainteresowania oczywiście zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...