Skocz do zawartości

Alior Bank i kredyt obrotowy na firmę

Gość Dariusz E

Polecane posty

Gość Dariusz E

Dzień dobry. Pomyślałem, że napisze też tutaj ma forum. Otóż jestem poszkodowany przsz covid i rząd. A jakże, prowadzę małą kawiarnię w Warszawie. Jakoś restauracje i pizzerie dają radę. My jako kawiarnicy nie dajemy rady. W końcu kto zamówi kawę z ciastkiem do domu.

Miałem kredyt obroty w Alior Banku. Wszystko splacalem zawsze na czas. Ale w sytuacji braku przychodów nie mogłem dalej tego robić i dostałem wypowiedzenie. Co dalej robić? Ja nie jestem w stanie tego spłacić a o żadnych umorzeniach i wydłużeniu terminu spłaty nie chcą słyszeć. Jak się zachować? Jak wygląda moja sytuacja pod kątem prawnym?

15 godzin temu, Gość Dariusz E napisał:

Dzień dobry. Pomyślałem, że napisze też tutaj ma forum. Otóż jestem poszkodowany przsz covid i rząd. A jakże, prowadzę małą kawiarnię w Warszawie. Jakoś restauracje i pizzerie dają radę. My jako kawiarnicy nie dajemy rady. W końcu kto zamówi kawę z ciastkiem do domu.

Miałem kredyt obroty w Alior Banku. Wszystko splacalem zawsze na czas. Ale w sytuacji braku przychodów nie mogłem dalej tego robić i dostałem wypowiedzenie. Co dalej robić? Ja nie jestem w stanie tego spłacić a o żadnych umorzeniach i wydłużeniu terminu spłaty nie chcą słyszeć. Jak się zachować? Jak wygląda moja sytuacja pod kątem prawnym?

Panie Dariuszu, pod kątem prawnym może się Pan spodziewać w najbliższej przyszłości wypowiedzenia umowy kredytu obrotowego i wezwania do zapłaty całości sumy wraz z odsetkami i ewentualnymi kosztami. Oczywiście samo takie wezwanie niczym nie skutkuje. Ostatecznie Alior Bank może złożyć wobec Pana pozew do sądu o zapłatę, a sąd może wydać nakaz zapłaty. To również nic nie będzie oznaczało, jeśli odwoła się Pan w ciągu 2 tygodni do sądu w tej sprawie. W naszej Kancelarii EUROLEGE pomagamy w takich właśnie sytuacjach, a w sprawach przeciwko Alior Bank nasza skuteczność bliska jest 75%. Dlatego chętnie pomożemy ?

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Oczywiście możemy też Panu pomóc w negocjacjach z Alior Bankiem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...