Gość Angelika Napisano Listopad 24, 2020 Share Napisano Listopad 24, 2020 Witam dostałam pismo z Zusu z informacją o przekazaniu zajęcia świadczenia przez komornika, a konkretniej brzmi to tak : w miesiącu listopadzie roku 2020 przekazana zostanie na Wasze konto kwota taka i taka tytułem wypłaty z depozytu. A pod tą informacją kolejna informacja że począwszy od miesiąca takiego i takiego ze świadczenia wymienionego dokonywane będą potrącenia w kwocie takiej i takiej. Czy ktoś życzliwy mógłby mi wyjaśnić o co chodzi ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Listopad 25, 2020 Share Napisano Listopad 25, 2020 11 godzin temu, Gość Angelika napisał: Witam dostałam pismo z Zusu z informacją o przekazaniu zajęcia świadczenia przez komornika, a konkretniej brzmi to tak : w miesiącu listopadzie roku 2020 przekazana zostanie na Wasze konto kwota taka i taka tytułem wypłaty z depozytu. A pod tą informacją kolejna informacja że począwszy od miesiąca takiego i takiego ze świadczenia wymienionego dokonywane będą potrącenia w kwocie takiej i takiej. Czy ktoś życzliwy mógłby mi wyjaśnić o co chodzi ? Nie znamy szczegółów sprawy Pani Angeliko, ale chętnie możemy Pani pomóc w wyjaśnieniu i załatwieniu całej sprawy. Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się