Gość Lord of The rings Napisano Listopad 25, 2020 Share Napisano Listopad 25, 2020 Niestety mam wiele długów w chwilówkach a kilka z nich straszy mnie komornikiem i tym, że pójdę do wzieznienia. Czy faktycznie mogę trafić do więzienia za chwilówki? Ich groźby brzmią poważnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Listopad 25, 2020 Share Napisano Listopad 25, 2020 24 minuty temu, Gość Lord of The rings napisał: Niestety mam wiele długów w chwilówkach a kilka z nich straszy mnie komornikiem i tym, że pójdę do wzieznienia. Czy faktycznie mogę trafić do więzienia za chwilówki? Ich groźby brzmią poważnie... Odpowiedzialność karna za długi jest w praktyce zagadnieniem bardzo niszowym i niemalże nieistniejącym patrząc na ilość niespłacanych kredytów i pożyczek. A już samo grożenie więzieniem dłużnikowi jest dużo bardziej karalne niż inna groźba, o czym powinien Pan wiedzieć. Temat więzienia za długi poruszany był już na naszym forum w tym miejscu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się