Gość Kinga Napisano Styczeń 10, 2020 Share Napisano Styczeń 10, 2020 Dzień dobry. Dowiedziałam się że mam do odebrania list od komornika . ( Obecnie Mieszkam i pracuję w innym mieście niż miejsce gdzie przebywałam ) Ok. 1,5 miesiąca do 2 otrzymałam nakaz zapłaty gdzie niestety zlekceważyłam i są skutki. Czy jest szansa aby zatrzymać komornika ? Pracuje na umowę zlecenie która co miesiąc podpisuję . Wychowuje sama synka i chciałabym uzyskać od kogoś pomoc w egzekucji aby opóźnić pracę komornika . Jestem jedyną osobą która pracuje i utrzymujemy się z synem ( 2 lata ) z mojej wypłaty a podobno komornik zabiera 100% . Czy kancelaria EuroLege jest w stanie coś pomóc? ( Dług 7 tyś ) Proszę o odpowiedź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bercia Napisano Luty 9, 2020 Share Napisano Luty 9, 2020 Wiesz co? Jak dla mnie to się wydaje, że nie da rady pomóc. Ale napisz lub zadzwoń na biuro do Eurolege to może ci poradzą coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się